Tickmill Malaysia $30 Welcome Bonus

Broker Forex Tickmill Malaysia yang dikawal selia oleh FSA, FCA, CySEC dan juga FSA Labuan Malaysia sedang menawarkan satu bonus menarik iaitu $30 Welcome Bonus kepada pelanggan baru mereka di Malaysia. Pedagang yang layak menerima $30 Welcome Bonus boleh menggunakan bonus tersebut untuk meningkatkan aktiviti perdagangan mereka, mempraktikkan pengalaman perdagangan mereka, dan memperoleh keuntungan daripadanya.

$30 Welcome Bonus ini terbuka kepada semua pedagang di Malaysia yang belum mempunyai akaun dagangan dengan broker Tickmill. Pedagang baru perlu membuka akaun dagangan dan memilih program bonus ini. Pelanggan lama yang sudah mempunyai akaun dagangan dengan broker Tickmill tidak boleh memohon tawaran ini.

Cara Untuk memohon $30 Welcome Bonus Tickmill Malaysia

Cara Untuk memohon $30 Welcome Bonus Tickmill Malaysia adalah mudah sahaja.

Sila klik di sini untuk mendaftar Welcome Account dengan broker Tickmill.

Selepas itu, anda hanya perlu membuka akaun dagangan dengan broker Tickmill, melengkapkan proses pendaftaran, muat naik dokumen pengesahan.

Syarat-Syarat Untuk Dapatkan $30 Welcome Bonus Tickmill Malaysia

  • Pelanggan yang sedia ada tidak boleh memohon Akaun Selamat Datang.
  • Setiap Pelanggan hanya boleh membuka satu Akaun Selamat Datang.
  • Anda boleh melaraskan leverage akaun anda mengikut pilihan anda.
  • Akaun Selamat Datang tersedia untuk diperdagangkan selama 60 hari dari hari pembukaannya. Selepas 60 hari telah berlalu, dagangan akan dilumpuhkan tetapi Akaun Selamat Datang masih boleh diakses selama 14 hari lagi untuk menuntut keuntungan yang diperolehi.
  • $30 Bonus Deposit akan ditambah secara automatik ke Akaun Selamat Datang.
  • Deposit Initial tidak boleh ditarik balik atau dipindahkan dari Akaun Selamat Datang.
  • Sekurang-kurangnya 30 USD dan maksimum 100 USD keuntungan boleh dipindahkan dari Akaun Selamat Datang ke akaun dagangan MT4 secara langsung (jenis akaun Klasik, Pro atau VIP) dengan Tickmill Ltd (FSA SC Regulated)
  • Setiap Pelanggan hanya boleh membuat satu permintaan untuk memindahkan keuntungan dari Akaun Selamat Datang ke akaun dagangan MT4.